img
Blog

HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

img
ASRA
HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

Sevgili takipçilerim Bu hafta gökyüzünde Kasım ayının önemli haftalarından birindeyiz. Güneş bu hafta Akrep burcundan ayrılıp Yay burcuna geçecek. Geçer geçmez de Ay ile karşı karşıya gelmesiyle Dolunay dediğimiz gökyüzü olayını meydana gelecek.  Bununla birlikte Hayatınızın akışı, ilişkiniz, işiniz, temel sorumluluklarınız kısaca sizi diğer insanlardan ayıran ve hayatınızın akışını oluşturan her konuda önemli bir dönemi geride bırakıaağımız yepyeni bir sayfa açıp yeni  bir dönem içerisinde olacağız.

Sevgili takipçilerim Bu hafta gökyüzünde Kasım ayının önemli haftalarından birindeyiz.


Güneş bu hafta Akrep burcundan ayrılıp Yay burcuna geçecek.

Geçer geçmez de Ay ile karşı karşıya gelmesiyle Dolunay dediğimiz gökyüzü olayını meydana gelecek. 

Bununla birlikte Hayatınızın akışı, ilişkiniz, işiniz, temel sorumluluklarınız kısaca sizi diğer insanlardan ayıran ve hayatınızın akışını oluşturan her konuda önemli bir dönemi geride bırakıaağımız yepyeni bir sayfa açıp yeni  bir dönem içerisinde olacağız.

 

 

Haftalık Melek ve Tarot Burç yorumları 19/25 KASIM 

 

Sevgili Koçlar; Geçmişten gelen bir takım yıkımların sizin hayatlarınıza etki ettiği bir dönem söz konusu

hayatınıza çekmiş olduğunuz bu olumsuz enerjileri kaygılarınızı,üzüntülerinizi bir tarafa bırakıp size gönderilen rüyalardaki mesajlara

dikkat edin gördüğünüz rüyaların farkındalığını yaşayın rüyalarınız size yol gösteriyor sizi çıkmazdan çıkarıp önünüzü açmakta yardımcı olacaklardır. Geçmişte kalan üzüntüleriniz kaygılarınız her ne ise İlahi plan sizlerin hayrına çalışmakta olup hayatınıza sadece sevgi akıtmanız gerekmektedir. Güzel düşünerek hayatınıza güzellikleri çekin.

 

Sevgili Boğalar; Maddesel konuların ağırlıklı olduğu bir hafta süreci sizleri beklemekte olup bu hafta para alışverişinde oldukça yoğun bir süreç içindesiniz. Beklediğiniz bir paranın gelmesi gereken zamanın uzadığını sizin bu durumda bu konuyla ilgili olarak çok fazla negatif enerjilerle harmanlandığınız bir zaman sürecinde olucağınızı söylüyebilirim Konuyla ilgili olarak içsel sesinizi dinleyip olayların karşısında biraz daha sakin ve temkinli davranıyor olmanız sizlerin hayrınıza olacaktır.

 

Sevgili İkizler; Hayatınıza dair yeni değişim ve dönüşüm kararlarınızın bu hafta günyüzünde olduğu bu değişim  ve dönüşümün sizlerin kararlı ve istikrarlı olmanız doğrultusunda  tarafınıza hayırlı ve olumlu olarak sonuçlanıcağını söylemem mümkün.

Yapmanız gereken tek şey  istediğiniz ve niyet ettiğiniz konuya odaklanmanız ve o konuya coşkuyla atılıp adım atmanız olacaktır.

 

 

Sevgili Yengeçler; Sizi üzen yıpratan olaylara dair, etrafınızda her ne olup bitiyor ise bu hafta gerçek gücün sizlerin içinizde olduğunu bu konularla ilgili korkularınıza dur demeniz gerektiğini, sadece sizlerin eyleme geçip niyet ediyor olmanız Evren tarafından beklenmektedir. Gücünüzün farkındalığını yaşıyor olmanız sizlerin konuların üstesinden gelip atlatmanız için yardımcı olacaktır.

 

Sevgili Aslanlar; Olayların akışından yorulup içinize döndüğünüz dış dünya ile bağlantınızın zayıfladığı bir süreçtesiniz. Enerjinizin de bu dönemde tükenmek üzere olduğunu farkına varıp kendinize telkinler verip olumlamalar yapmanız hayrınıza olacaktır.Yaşamış olduğunuz değişim süreci sizleri korkutmasın  bu değişime kucak açıyor olmanız sizler için olumlu sonuçlanacaktır.

 

Sevgili Başaklar; Duygusal hanenizle ile ilgili olarak bu hafta yüreğinizden kalbinizden kimi geçiriyorsanız kime niyetlendiyseniz aşk hayatınızla ilgili olarak yeni bir sayfa süreci sizleri beklemekte Aşk hayatınızın tekrardan hareketleneceği bir hafta sizleri bekliyor, Sizlerin doğa ile iç içe olmanız doğa ile bütünleşmeniz üzerinizdeki olumlamaları artıracaktır.

 

Sevgili Teraziler; Hangi konuda kararsızlık yaşıyorsanız karar vermekte zorluk çekiyorsanız aslında kararsız kaldığınız konu sizlerin hayrına olup  vereceğiniz karar doğrultusunda bir adım atarsanız bu konu ile ilgili olarak Evren size sevgisini ve bereketini sunacağını söylemem mümkün, yapmanız gereken şeyin sadece kollarınızı açıp onu almanız olacaktır.

 

 

Sevgili Akrepler; Kararlarınızda istikrarlı olduğunuz bir süreçtesiniz.Fakat bu kararlarınızdaki eminliliği araştırmanız farklı seçenekler denemeniz yeni yollar ve yönler bulmaya çalışmanızda bu hafta mükemmel bir zamanlama içerisinde olacaksınız.Evren tarafından desteklenen bir dönemdesiniz ve tüm kapıların sizler için açık olduğunu söyleyebilirim bu durumu güzel değerlendirmeniz sizlerin hayatınıza olumlamları çekmenize yardımcı olacaktır.

 

Sevgili Yaylar; Bu hafta bir bekleyiş söz konusu duygusal hanenizle ilgili olarak kimden adım bekliyorsanız Bu dönemde evren sizlere bağışlama fırsatı yaratıyor olacaktır.Belkide sizin bir adım atmanız sizin için olumsuzlukları bırakıp hayatınıza yenilikleri çekip sevgiyle kabul etmeniz sizlerin hayrına olup evrenin size daha fazla vermesine sebebiyet verecektir.Sizleri merhamet,huzurun bulunduğu yere yükseltecektir.

 

Sevgili Oğlaklar; Yoğun bir hafta süreci sizleri beklemekte.Çalışmalarınıza devam edip neyi niyet ediyorsanız kendinize karşı dürüst,cesaretli olarak yolunuzda ilerleme kaydederseniz Melekleriniz sizlerin yanında olacak ve sizlere yardım edecektir.Bulunduğunuz durumda yinede şükür dualarınızı eksik etmemeniz sizlerin hayrına olup hayatınıza güzellikler akıtacaktır.

 

Sevgili Kovalar; Mücadele ettiğiniz veya edeceğiniz her hangi bir konuda aile bireylerinin sizlerin yanında olacağını sizlere destek vereceği bir hafta  söz konusu,vermiş olduğunuz mücadele sonrasında çabalarınızın boşa gitmeyeceği kalbinizden,yüreğinizden ne geçiriyorsanız olumlu ve hayırlı olarak  sonuçlanacağını söylemem mümkün.

 

 

Sevgili Balıklar; İkili ilişkilerinizde mutluluğu yakalayacağınız bir dönem içerisindesiniz.Bu süreçte etrafınıza saçtığınız ışık sizlere de yansımakta olup size ve etrafınızdakilere olumlamalar getirecektir kollarınızı açıp olası küçük problemleri artık ardınızda bırakmanız Meleklerinizin sizlere destek olabilmesi adına gereklidir akışta kalıp Size uzatılan yardımları değerlendirmeniz hayrınıza olacaktır.

 

 

Samuel Smith

Yazarın Diğer Yazıları

img ASRA
HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

Sevgili takipçilerim Bu hafta gökyüzünde Kasım ayının önemli haftalarından birindeyiz. Güneş bu hafta Akrep burcundan ayrılıp Yay burcuna geçecek. Geçer geçmez de Ay ile karşı... devamını oku »

19.11.2018 12:49
img