- Giriş Yap

Belen Hella Yorumcu Profili


Temsili Resim

Belen Hella

"MUTLU YİLLAR 🎄🎄🎄❤️❤️❤️❤️"

Hakkında

Merhabalar ben Belen.Uzun yıllardır profesyonel fal bakımı -meditasyon ile uğraşmaktayım.Farklı enerji dağılımları ile insanlara bakım yapmak hem onlara hem benim ruhuma çok iyi geliyor .Siz de geçmiş -geleceğe dair aklınızdaki sorulara cevap bulmak ve sadece gerçekleri öğrenmek istiyorsanız sizi bekliyorum.Gelin kader çizgilerinize beraber bakalım.Tüm fal çeşitleri ile aşk ilişki açılımı -hane içerisindeki problemler-bir dert ortağı ya da merak ettiğiniz işin içinden çıkamadığınız tüm sıkıntılar için ben sizi burada bekliyorum. 
İlk gelen müşterilerime enerjileme çalışması falın yanında benden hediye olacaktır 🙏


Mesaj

Ortalama Bakım Süresi 115 dakikadır.

Fal cevaplama süreleri bu fal türünde geçerli değildir.

Sırada 0 kişi var.


94 Puan | 13 TL


10.12.2018 tarihinden beri 57 fal baktı.


Yorumcu Online Olduğunda Bana Bildir Lütfen Giriş Yapınız


YORUMLAR


Evli değilim bana yorumcu sanki evlilik var sizde demiş sorun veya evlilik var ise yaz bana demiş kesinlikle memnun kalmadım .öngörüsü çıkabilir ama bu nasıl su falı benim evli olma ihtimalimi bana soruyor.
14.01.2019



Teşekkür ederim aydınlatıcı bir yorum
10.01.2019



Çok teşekkür ederim
08.01.2019



Çok beğendim sevgiler
01.01.2019



Teşekkür ederim
29.12.2018



Bu yeni baslagic nezamn yani evlilk yakinmi bu kisiyle
25.12.2018



Süper bi insan cok seviyorum kendisini
23.12.2018



Canimın ici biricik dostum benim.mukemmel bi insan. Mükemmel bi falci .her hafta yanindayım;)
22.12.2018



Eline emegine sağlık
23.12.2018



Ben bısey dha sormak istiyorum aslında size erkek arkadasım 1 haftadır sehır dısında neredeyse hıc aramadı bende haliyle suphelenıyorum yanlız olmayabilir mı acaba
19.12.2018



Süper süper süper....
19.12.2018



Yine harikalar yaratiyo kendisi
16.12.2018



Sadece falcim degil dostum ayni zamanda. Cok ilgili ve harika birisi. Cok seviyorum kendisini iyi ki gelmiş.
15.12.2018



Hic pisman degilim baktirdigima. Iyi ki gelmis diyorum
14.12.2018



Ağzına sağlık canım.Canım aklımdaki erkekle bir şey olamaz mı?Ben ondan bir adım gelip gelmeyeceğini çok merak ediyorum.O beni çok kırdı.
13.12.2018



Kaliteli bir insan ve yorumcu
13.12.2018



Çok tatlısınız çok teşekkür ederim
13.12.2018



Mükemmel ötesi canımın ici benim ;)
13.12.2018



O evli ve falında güzel
13.12.2018



Hayatımda gordugum en iyi falci. Bu 3.gelisim insallah 10 ları 20 leri de gorurum.
13.12.2018



İnşallah hersey dediginiz gibi olur
13.12.2018



Mükemmel bir güç gerçekçi derin bir görüye sahip nokta tespiti gerçekleri önüme serdi geleceğimi önüme koydu 💯ne denebilir ki 🥰ulvi bir yetenek ilminiz artsın çok sağolun 🙏🏻🙏🏻🙏🏻Görüşmek üzere 👋🏻👋🏻👋🏻
13.12.2018



Mükemmellll. Hic pisman degilim..hep gelicem devamlı gelicem. Süper bi insan tam nokta atışı ;) hayatımın anlamı falcı ;D
12.12.2018



Teşekkürler
12.12.2018



Sen benimm gelmiş geçmiş en iyi destekçim falcım ve yorumcumsun inşallah dediklerin çıkar söylediklerini uygulayacağım canım ablam sevgiler
12.12.2018



Süper otesi . Yeni arkadasa bi sans daha verin.
11.12.2018



Beğendim teşekkürler
10.12.2018



Tek kelimeyle harika.Mide rahatsızlığımı bile bildi.Bende gerçekten yıllardır ara ara azan bir reflü var.Bayıldım.
10.12.2018



10 dakika içerisinde olumlu şeyler söyledi ilk falı olmasına rağmen sevdim
10.12.2018


Ortalama Bakım Süresi 98 dakikadır.


Yorumcu ÇEVRİMDIŞI iken fal baktıramazsınız.

Sırada 0 kişi var.


100 Puan | 5 TL


10.12.2018 tarihinden beri 7 fal baktı.


Yorumcu Online Olduğunda Bana Bildir Lütfen Giriş Yapınız


YORUMLAR


Çok içten ve çok isabetli bir yorum 🙏🏻
18.12.2018


Ortalama Bakım Süresi 176 dakikadır.


Yorumcu ÇEVRİMDIŞI iken fal baktıramazsınız.

Sırada 0 kişi var.


100 Puan | 5 TL


10.12.2018 tarihinden beri 9 yorum yaptı


Yorumcu Online Olduğunda Bana Bildir Lütfen Giriş Yapınız


YORUMLAR

Ortalama Bakım Süresi 155 dakikadır.

Fal cevaplama süreleri bu fal türünde geçerli değildir.

Sırada 0 kişi var.


92 Puan | 18 TL


10.12.2018 tarihinden beri 57 yorum yaptı


Yorumcu Online Olduğunda Bana Bildir Lütfen Giriş Yapınız


YORUMLAR


Yıldız name falınızı cok verimli bulmadım acıkcası bir önce baktığınız falın tam zıttı
12.01.2019



Bahsetmiş olduğunuz bu evlilikdeki negatif enerjiden kastınız nedir kimler bunlar yada büyü nazar gibi bir şeymi
13.01.2019



Evliliğimiz sürekli olacak mi ve esimin hayatında bir başkası var mı?
07.01.2019



Belen hanım çok içten ve samimi
05.01.2019



Cok tşk ederim çok guzel baktin😘
26.12.2018



Fena degil
27.12.2018



Super bir yorum olmus tesekkur ederim
22.12.2018



Guzeldi
12.12.2018



Teşekkür ederim
12.12.2018



Teşekkürler 💞
12.12.2018



evlilik teklifi edecek kişinin mesleği ne ?
11.12.2018



Güzel bakıyo denemenizi tavsiye ederim.
11.12.2018



Tam isabet yorum cok begendim tarih verdi gerceklesirse tekrar gelecegim
10.12.2018



insallah ablacim dediklerin cikar agzina saglik melegimmm
10.12.2018


Ortalama Bakım Süresi 139 dakikadır.

Sırada 0 kişi var.


96 Puan | 12 TL


10.12.2018 tarihinden beri 43 fal baktı.


Yorumcu Online Olduğunda Bana Bildir Lütfen Giriş Yapınız


YORUMLAR


Harikaydi teşekkür ederim
01.01.2019



Teşekkür ederim ablacim çok güzel bir faldiiii
01.01.2019



Çok teşekkürler:)
31.12.2018



Harika....
30.12.2018



Fena değildi begendim
21.12.2018



Gercekten cok ilgilisiniz tesekkur ederim. Ilgimi bildigi icin kizarmamistir degil MI.. Yuzuk derken 2mizle ilgili bir yuzukmu
15.12.2018



Çok beğendim mükemmel
15.12.2018



Çok doğru herşey doğru çıktı
15.12.2018



Ben çok beğendim yorumunu içimi rahatlattı. ♥️ Zaten bildi ve doğru yorum yaptı sıcak kanlı ve enerjisi güzel biri tavsiye ederim 💞🤗 tekrar gelicem mutlaka batırmaya 🎈
14.12.2018



Abla ne zaman barışırız nolur soyle
13.12.2018



Harika fal
13.12.2018



Çok teşekkür ederim ablacm
13.12.2018



Güzel👍
11.12.2018



Şahane bi enerji şahane 1 fal mükemmel otesiiiii
11.12.2018



Sorularıma cevap buldum tavsiye ederim
10.12.2018


Ortalama Bakım Süresi 154 dakikadır.

Sırada 0 kişi var.


100 Puan | 10 TL


10.12.2018 tarihinden beri 41 fal baktı.


Yorumcu Online Olduğunda Bana Bildir Lütfen Giriş Yapınız


YORUMLAR


tsk edrim çok güzel bakıyor güvenle bakım yaptırabilirsiniz 😊
16.01.2019



Güzel yorumlarınız için teşekkürler♥️♥️♥️♥️😘
12.01.2019



Belen harikasin :)
08.01.2019



Süperrrr
02.01.2019



👏👏👏
31.12.2018



Teşekkürler .kolay gelsin
22.12.2018



Güzel bir yorumdu çok beğendim
14.12.2018



Teşekkürler.
12.12.2018



Enerjisine hayran kaldığım 😍
12.12.2018



Süperrrr
11.12.2018


Ortalama Bakım Süresi 59 dakikadır.

Sırada 0 kişi var.


94 Puan | 14 TL


10.12.2018 tarihinden beri 40 fal baktı.


Yorumcu Online Olduğunda Bana Bildir Lütfen Giriş Yapınız


YORUMLAR


Tsk ederim
23.12.2018



Bu zamana kadar bu site de dahil çok kişiye ve siteye fal gönderdim.ama hiç by kadar pişman olmamştm.gerçekten çok kötüydü ve özensizdi.
22.12.2018



Hızlı
22.12.2018



Güzel yorumcu teşekkürler
18.12.2018



Canım benim ağzına sağlık. Söylediklerin beni gerçekten çok mutlu etti. Harikasın.
12.12.2018



Yorumlarınız için teşekkür ederim :)
12.12.2018



Çok guzel
11.12.2018



Tşk ederim ağzına sağlık
11.12.2018



Çok iyi tavsiye ederim
11.12.2018



Mukemmel gercekten
10.12.2018



Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim
10.12.2018



Güzeldi
10.12.2018



Süpersin 😍
10.12.2018



Harikaaa
10.12.2018