- Giriş Yap

Fulya Arkan Yorumcu Profili


Temsili Resim

Fulya Arkan

"merhabalar, sorularınız açık ve net bir şekilde sorun, istediğiniz tüm soruların cevabını alacaksınız. Bana güvenin."

Hakkında

Uzun senelerdir fal ile ilgileniyorum.Hatta bunun çocukluğuma dayandığını söyleyebilirim.Her zaman hislerim güçlü olmuştur.İlk önce amatör olarak başladım ve sonrasında kendimi geliştirdim.Şimdi ise birden fazla fal türü ile ilgileniyorum.Bunlar kahve, katina, tarot, rüya yorum ve su falı...Kartlarımla destek çıkarken falınıza ben kendi hislerimle hareket ediyorum.Benim için önemli olan sizin huzurunuz ve merak ettiklerinizi cevaplamak.Ve bundan sonra fallarınızı bekliyorum:)


Sesli

Ortalama Bakım Süresi 23 dakikadır.

Fal cevaplama süreleri bu fal türünde geçerli değildir.

Yorumcu Meşgul iken fal baktıramazsınız.

Sırada 1 kişi var.


98 Puan | 15 TL


25.12.2018 tarihinden beri 24 fal baktı.


Yorumcu Online Olduğunda Bana Bildir Lütfen Giriş Yapınız


YORUMLAR


Teşekkürler ağzınıza sağlık
16.01.2019



Anladim ama 1 bucuk iki yil demisiniz bu surec aile vesilesi ilemi olacak yoksa
13.01.2019



Umutluyum umarım dedikleriniz gibi olur çok teşekkür ederiiim
09.01.2019



Teşekkür ederim 🙏🏻
09.01.2019



Canımsın ❤
08.01.2019



Yorumlarınız için teşekkür ederim inşallah dediğiniz gibi olur emeğinize sağlık 🙏🏻
31.12.2018



Çok mükemmel bir insan. Sesi o kadar etkileyici ve güzelki çok doğru şeyler söyledi inşaallah diğer dedikleri de çıkar. Ben çok memnun oldum kendisinden çok ilgili ve nazikti. Çok çok teşekkür ediyorum kendisine...
29.12.2018



Mükemmel bi yorumcu daha siteye geldi. Cok begendim. Insallah devamlı gelirim. Artık baska bi ablam daha oldu.
28.12.2018



Çok beğendim sanki benim durumumu anlatıyor
29.12.2018



Çok güzel bir yorumdu emeğinize sağlık 🙏🏻
28.12.2018



Ağzınıza sağlık, teşekkür ederim.
27.12.2018



Yemin ederim hayatımı anlattiniz suheliyim bilgilerimize mi giriyorsunuz ama her neyse kelimesi kelimesine beni hayatımı anlatti
27.12.2018



Güzel bir yorumdu beğendim sorularımı açıklayarak anlattı aydınlattı
27.12.2018


Ortalama Bakım Süresi 23 dakikadır.


Yorumcu Meşgul iken fal baktıramazsınız.

Sırada 1 kişi var.


100 Puan | 15 TL


25.12.2018 tarihinden beri 8 yorum yaptı


Yorumcu Online Olduğunda Bana Bildir Lütfen Giriş Yapınız


YORUMLAR


Süper
10.01.2019



Ben kimim ?
09.01.2019



Çok teşekkür ederim çok samimi ve sıcak bir yorumdu ağzınıza sağlık.
31.12.2018



👍🏼
30.12.2018



Teşekkürler
28.12.2018


Ortalama Bakım Süresi 73 dakikadır.


Yorumcu Meşgul iken fal baktıramazsınız.

Sırada 1 kişi var.


90 Puan | 15 TL


25.12.2018 tarihinden beri 15 fal baktı.


Yorumcu Online Olduğunda Bana Bildir Lütfen Giriş Yapınız


YORUMLAR


Bence çok iyi :)
29.12.2018



Çok içten ve samimi yanıtlıyor ayrica oldukça da gerçekçi :)
29.12.2018



Teşekkür ederim yorumunuz için
28.12.2018



İlk fal ilk yorum denemeye değer.açıklayıcı öngörülerini bekleyip göreceğim
26.12.2018


Ortalama Bakım Süresi 29 dakikadır.


Yorumcu Meşgul iken fal baktıramazsınız.

Sırada 1 kişi var.


97 Puan | 15 TL


25.12.2018 tarihinden beri 21 fal baktı.


Yorumcu Online Olduğunda Bana Bildir Lütfen Giriş Yapınız


YORUMLAR


Mükemmel
16.01.2019



Ablacığım ağzına sağlık inşallah dediklerin cikarrr
08.01.2019



Güzeldi teşekkürler 😊 tekrar geleceğim.
29.12.2018



Ağzınıza emeğinize sağlık
28.12.2018



Vallaha herkes olucak diyor ama 3senedir arkadaşız😂😂
28.12.2018



Yorumu çok beğendim.
27.12.2018



Güzel yorumdu teşekkürler
27.12.2018



Teşekkür ederim
27.12.2018



Süper 🤩🤩🤩🤩 bunları duymaya o kadar çok ihtiyacım vardı ki inanın bana beni çok mutlu ettiniz
26.12.2018



her bir cümlesi nokta atışı olan bir yorum, beklentimin çok üzerinde inşallah geleceğe dair söyledikleri de gerçekleşir. Yine görüşeceğiz çok teşekkürler
26.12.2018


Ortalama Bakım Süresi 28 dakikadır.


Yorumcu Meşgul iken fal baktıramazsınız.

Sırada 1 kişi var.


100 Puan | 15 TL


25.12.2018 tarihinden beri 40 fal baktı.


Yorumcu Online Olduğunda Bana Bildir Lütfen Giriş Yapınız


YORUMLAR


Mükemmel
17.01.2019



Teşekkür ederim
17.01.2019



mükemmel
14.01.2019



Muhteşem bir yorum denemediyseniz çok şey kaybetmişsiniz demektir
12.01.2019



Mükemmel 💞🧚‍♀️😊😊
08.01.2019



Çok güzeldi ağzına yüreğine sağlık ablam inşallah dediklerin çıkar
06.01.2019



Tşk ederim
03.01.2019



harika bir faldı, ağzınıza yüreğinize sağlık
03.01.2019



Harika. O kadar çok fal baktırdım ki gerçekten Fulya hanım kadar güzel fal yorumlayan görmedim sanki karşımda da bana falımı yorumluyor. Herkes rahatlıkla fal baktırabilir.
02.01.2019



Teşekkürler
28.12.2018



Muhteşem hepinize tavsiye ediyorum
26.12.2018



Çok teşekkür ederim insallah dedikleriniz cikar
26.12.2018



Samimi düşünceleriniz ve yorumunuz için tsk ederim
26.12.2018



Mukemmel
26.12.2018



Cok tesekkur ederim cok guzel baktiniz ❤
26.12.2018



Çok güzel bir yorumdu teşekkürler
27.12.2018



Çok açıklayıcı çok güzel teşekkürler inşallah herşey dediğiniz gibi olur 🙏❣️
26.12.2018