- Giriş Yap

MEDYUM KIZ Yorumcu Profili


Temsili Resim

MEDYUM KIZ

"Gerçekleri bilmek ve duymak istiyorsanız lütfen sorularınızı net ve açık bir şekilde iletin Ben şimdiden hazırım sizleri bekliyorum ;)))"

Hakkında

6. HİSLERİM DOĞRULTUSUNDA SİZİNLE KÜÇÜK BİR YOLCULUĞA ÇIKMAYA HAZIRIM FALLARINIZI  BEKLİYORUM.. 


Mesaj

Ortalama Bakım Süresi 68 dakikadır.


Yorumcu ÇEVRİMDIŞI iken fal baktıramazsınız.

Sırada 0 kişi var.


100 Puan | 10 TL


02.03.2019 tarihinden beri 14 fal baktı.


Yorumcu Online Olduğunda Bana Bildir Lütfen Giriş Yapınız


YORUMLAR


Çok teşekkür ederim
17.03.2019



Güzeldi 🌹🌹 beğendim zaman zaman uğrayacağım
16.03.2019



Teşekkür ederim.
09.03.2019



Çok pozitifti 💗
08.03.2019



Burak en başarılı yorumcu. Çok teşekkürler
08.03.2019



Çok teşekkür ederim güzeldi net cevaplar :)
04.03.2019



Çok teşekkür ederim
03.03.2019



Gayet başarılı beğendim
02.03.2019


Ortalama Bakım Süresi 111 dakikadır.


Yorumcu ÇEVRİMDIŞI iken fal baktıramazsınız.

Sırada 0 kişi var.


100 Puan | 5 TL


03.03.2019 tarihinden beri 4 fal baktı.


Yorumcu Online Olduğunda Bana Bildir Lütfen Giriş Yapınız


YORUMLAR


Güzel bir yorumdu
16.03.2019



Yorum güzeldi umarım aynı zamanda cikar
09.03.2019


Ortalama Bakım Süresi 115 dakikadır.


Yorumcu ÇEVRİMDIŞI iken fal baktıramazsınız.

Sırada 0 kişi var.


100 Puan | 5 TL


02.03.2019 tarihinden beri 4 yorum yaptı


Yorumcu Online Olduğunda Bana Bildir Lütfen Giriş Yapınız


YORUMLAR


Yorum konusunda bir harika çok beğendim teşekkür ediyorum
17.03.2019


Ortalama Bakım Süresi 33 dakikadır.


Yorumcu ÇEVRİMDIŞI iken fal baktıramazsınız.

Sırada 0 kişi var.


72 Puan | 5 TL


02.03.2019 tarihinden beri 4 fal baktı.


Yorumcu Online Olduğunda Bana Bildir Lütfen Giriş Yapınız


YORUMLAR


Enerjisi çok iyi çok beğendim
03.03.2019



Üzgünüm kart yorumları kopyala yapıştır tadında . Bu insan seninle aynı ise diye bir cümle olamaz zaten bu bilinmezlik adına fal baktırıyoruz . Olmadı , beğenmedim .
02.03.2019


Ortalama Bakım Süresi 61 dakikadır.


Yorumcu ÇEVRİMDIŞI iken fal baktıramazsınız.

Sırada 0 kişi var.


90 Puan | 10 TL


02.03.2019 tarihinden beri 20 fal baktı.


Yorumcu Online Olduğunda Bana Bildir Lütfen Giriş Yapınız


YORUMLAR


Canim agzina saglik cok tesekkur ederim harikasin. Şunu demek istiyorum acaba su fali Yada katina baksak daha detayli gore bilir miyiz icindekileri.. Bana karsi Hislerini bastiriyor mu ayni yerdeyiz diye
08.03.2019



Güzel yorum icin teşekkür ederim 🥰
08.03.2019



Pozitif enerjisi ve güzel düşünceleri duaları ile falımı yorumlamış herşeyden önce çok iyi moral verdi bana öncelikle bunun için çok teşekkür ederim harika yorum ve cevaplar olmuş tekrar ve inşallah güzel haberlerle geleceğim size 😊🙏🏼 yüreğinize sağlık tekrar teşekkür ederim 🙏🏼🤗
08.03.2019



Çok teşekkür ediyorum, detaylı bir soru sormadığım halde güzel bir bakım yaptı. İlgili davrandı ve gerçekçi bir yorum getirdi.
03.03.2019