- Giriş Yap

İnci Su Yorumcu Profili


Temsili Resim

İnci Su

"Bir kişinin en büyük imtihanı yaşadığı ilişkilerdir aslında...Bu konuda sizlere destek olmak için burdayım..."

Hakkında

26 yıldır hislerim doğrultusunda çevremdeki insanlara yardımcı olmaktayım.Şimdi yildizname.com.tr vasıtasıylada sizlerle buluşmak ve önsezilerim doğrultusunda yardımcı olmaktan mutluluk duyuyorum.Gelin hayatı beraber kucaklayalım.


Sesli

Ortalama Bakım Süresi 155 dakikadır.


Yorumcu ÇEVRİMDIŞI iken fal baktıramazsınız.

Sırada 0 kişi var.


80 Puan | 5 TL


06.11.2018 tarihinden beri 3 fal baktı.


Yorumcu Online Olduğunda Bana Bildir Lütfen Giriş Yapınız


YORUMLAR



11.11.2018



Güzel bir faldı beğendim
09.11.2018


Ortalama Bakım Süresi 63 dakikadır.


Yorumcu ÇEVRİMDIŞI iken fal baktıramazsınız.

Sırada 0 kişi var.


100 Puan | 5 TL


06.11.2018 tarihinden beri 4 fal baktı.


Yorumcu Online Olduğunda Bana Bildir Lütfen Giriş Yapınız


YORUMLAR


Tesekkür ederim iyi çalışmalar
13.11.2018


Ortalama Bakım Süresi 140 dakikadır.

Sırada 0 kişi var.


100 Puan | 15 TL


06.11.2018 tarihinden beri 17 yorum yaptı


Yorumcu Online Olduğunda Bana Bildir Lütfen Giriş Yapınız


YORUMLAR


Değişik guzel bir rüya yorumu olmuş teşekkürler
10.12.2018



Çooook iyii
05.12.2018



Harikasınız ağzınıza sağlık
03.12.2018



Çok teşekkürler ağzınıza sağlık
01.12.2018



Çok teşekkür ediyorum
28.11.2018



?
26.11.2018


Ortalama Bakım Süresi 108 dakikadır.


Yorumcu ÇEVRİMDIŞI iken fal baktıramazsınız.

Sırada 0 kişi var.


100 Puan | 5 TL


06.11.2018 tarihinden beri 10 yorum yaptı


Yorumcu Online Olduğunda Bana Bildir Lütfen Giriş Yapınız


YORUMLAR


Tsk ederim sagolun
18.12.2018



özür dilerim yanlış ifade ettim sanırım kendi burcumdan emin değildim. 21ocak bazen kova bazen oğlak demek istedim.. karşı tarafın yani hoşlandığım kişinin burcu koç. bu konuda desteğinizi bekliyorum. ses tonunuzdaki samimiyete kurban olurum ya:)
10.11.2018


Ortalama Bakım Süresi 147 dakikadır.

Sırada 0 kişi var.


96 Puan | 35 TL


06.11.2018 tarihinden beri 16 fal baktı.


Yorumcu Online Olduğunda Bana Bildir Lütfen Giriş Yapınız


YORUMLAR


Çok iyiydi👏👏👏
16.11.2018



Doğru sağol
16.11.2018



Güzel
14.11.2018



Çok çok başarılı her soruma cevap buldugum bir faldi, cok tesekkur ederim.:)
14.11.2018


Fal cevaplama süreleri bu fal türünde geçerli değildir.
Doğum Haritası Analizi
335.0 TL | 3350 Kredi
Sinastri İkili İlişkiler
335.0 TL | 3350 Kredi
Sağlık Analizi
335.0 TL | 3350 Kredi
Kişilik Analizi
270.0 TL | 2700 Kredi
Kariyer Analizi
270.0 TL | 2700 Kredi
Astrolojide Tek Soru
235.0 TL | 2350 Kredi
Gelecek Analizi
670.0 TL | 6700 Kredi
Transit Yorumu
500.0 TL | 5000 Kredi

Sırada 0 kişi var.


100 Puan


22.11.2018 tarihinden beri 1 yorum yaptı


Yorumcu Online Olduğunda Bana Bildir Lütfen Giriş Yapınız


Ortalama Bakım Süresi 71 dakikadır.

Sırada 0 kişi var.


93 Puan | 35 TL


06.11.2018 tarihinden beri 16 fal baktı.


Yorumcu Online Olduğunda Bana Bildir Lütfen Giriş Yapınız


YORUMLAR


Gerçekten çok güzel yorumlarınız, teşekkürler
12.11.2018



Nokta atışı yorumlardı tekrar teşekkürler
10.11.2018



Teşekkür ederim ❤️
10.11.2018



Çok teşekkürler. Yaşadığım tüm gerçekleri aktarmışsınız. Muhteşem bir enerjiniz var. Tebrikler!
09.11.2018


Ortalama Bakım Süresi 57 dakikadır.

Sırada 0 kişi var.


94 Puan | 35 TL


06.11.2018 tarihinden beri 20 fal baktı.


Yorumcu Online Olduğunda Bana Bildir Lütfen Giriş Yapınız


YORUMLAR


Teşekürler yorumlarınız için
13.11.2018



Vala çogunu bldiniz aslında ekrandan secp gonderdiğim bi kart tarot cok sacma diordum da iyiymş teşekkürler
13.11.2018



tesekur
12.11.2018



Tamamiyle doğru şeyleri söyledi. Sürekli fal baktıran biri olduğum için kim sallıyor kim düzgün bakıp gerekleri söylüyor Biliyorum Genelde beğenmeme falcılar gercekten beğendim🌟🌟⭐🌟🌟 Ağzına sağlık tek kelimeyle süpersin ♥️♥️♥️
12.11.2018



Güzel bir yorumdu 👍🏻
09.11.2018



Gayet başarılı bir yorum
07.11.2018



Çok iyi teşekkür ederim
07.11.2018


Ortalama Bakım Süresi 88 dakikadır.

Sırada 0 kişi var.


93 Puan | 35 TL


06.11.2018 tarihinden beri 22 fal baktı.


Yorumcu Online Olduğunda Bana Bildir Lütfen Giriş Yapınız


YORUMLAR


Çok kısa bir yorum olmuş ve anlatımınız biraz sıkıcı kbkmayın
11.12.2018



Cok güzeldi
16.11.2018



Teşekkürler
10.11.2018



Forumu çok beğendim
10.11.2018



Harika bütün fallari silin bence herşeyi bildi
09.11.2018



Güzel
08.11.2018