- Giriş Yap

ASRA Yorumcu Profili


Temsili Resim

ASRA

"أو الصبر"

Hakkında

"KART YORUMCUSU OLMAK AKIL VE BECERİ İŞİDİR DERİN BİLGİ GEREKTİRİR ASTROLOJİ BİLGİM İLE HARMANLADIĞIM DEĞERLİ KARTLARIM VE ENERJİLERİM, HİSSİYATLARIM ŞİFA ÇALIŞTIRMALARIM İLE SANA YOL GÖSTERİCİ OLMADA YARDIMCI OLMAK İÇİN BURADAYIM 
FALLARINIZI YOLLARKEN;
GENEL YORUM ALMAK İSTEYENLER İÇİN İŞ VE KARİYER HANEN,PARASAL HANEN,AİLESEL HANEN VE BİR KONU HAKKINDA KARAR VERMEKTE ZORLUK ÇEKİYORSAN TAROT KELT AÇILIMINI ÖNERİYORUM
AŞK HAYATINIZ İLE İLGİLİ BİLGİ ALMAK İSTEYENLER ÖZELLİKLE PARTNERİN HAYATINI MERAK EDİYORSAN SANA KARŞI HİSSİYATLARI VAR MI SENDEN BAŞKA BİR ENERJİ GÖRÜNÜYOR MU İLERLEYEN DÖNEMLERDE  NELER YAŞAYACAKSINIZ SORUSUNA CEVAP OLARAKTA KATİNA İMPARATOR AÇILIMI'Nİ YOLLAMANIZI RİCA EDİYORUM CANLARIM 
KAHVE FALLARINIZI YOLLARKEN DE 3 TANEDE TAROT KARTI SEÇİP YORUMLUYORUM...
SON OLARAK HER FALIMIN SONRASINDA 1 TANEDE MELEK KARTI SEÇİYORUM SİZLER İÇİN..
HOŞÇAKALIN CANLARIM SEVGİYLE KALIN ^^


Telefon


Mesaj


Sesli

Ortalama Bakım Süresi 166 dakikadır.

Sırada 0 kişi var.


100 Puan | 50 TL


14.11.2018 tarihinden beri 8 fal baktı.


Yorumcu Online Olduğunda Bana Bildir Lütfen Giriş Yapınız


YORUMLAR


Çok teşekkürler. Güzel dilekleriniz için ayrıca sağolun.
03.01.2019



Süper
17.12.2018



Değerli yorumlarınız için teşekkürler
27.11.2018



Tek kelimeyle. Dogru hepsi
14.11.2018


Ortalama Bakım Süresi 201 dakikadır.

Sırada 0 kişi var.


95 Puan | 20 TL


11.11.2018 tarihinden beri 11 yorum yaptı


Yorumcu Online Olduğunda Bana Bildir Lütfen Giriş Yapınız


YORUMLAR


Çok beğendim teşekkür ederim
25.11.2018



Tsf
22.11.2018



Öncelikle çok teşekkür ederim. Bahsettiğim kızla bir iliskideydik ayrildik sonra yanıma geldi baristik sonra bir gitti tam gitti.Ne olduğumuzu bilememekteyim.Dediginiz şeyler gerçekten doğru. Kıskanç ve geçmişime takıntılıyım. Benim yapabileceğim önerileriniz var mı bu konu hakkında?Ocak2019 u merakla bekliyorum :) Tekrar teşekkür ederim
17.11.2018


Ortalama Bakım Süresi 188 dakikadır.

Sırada 0 kişi var.


95 Puan | 30 TL


11.11.2018 tarihinden beri 13 yorum yaptı


Yorumcu Online Olduğunda Bana Bildir Lütfen Giriş Yapınız


YORUMLAR


Bazı yerlerin doğruluğu çok yüksek bu yorumu sevdim.
17.11.2018



Çok haklısınız doğruları aktardınız bana yorumlarınız için teşekkürler
17.11.2018



Hiç bir bilgi vermeden bu kadar şeyi bilmesine şaşırdım muhteşem bakıyor.
17.11.2018



tesekkur ederim kusura bakmayin bilgi birakmadigim icinde
17.11.2018


Ortalama Bakım Süresi 239 dakikadır.

Sırada 0 kişi var.


96 Puan | 20 TL


11.11.2018 tarihinden beri 19 fal baktı.


Yorumcu Online Olduğunda Bana Bildir Lütfen Giriş Yapınız


YORUMLAR


Teşekkürler
20.12.2018



mükemmel
19.11.2018



Gercektwnde dediklerinizin hepsi dogru tesekkur ederim keske iyi bi sonuc cıksaydı 😢
16.11.2018



ya çok guzeldii, baktirdigim en guzel faldı emeginize tesekkur ederim. muhakkak tekrar gelecegim.
16.11.2018



Çok iyi yorumlamışsınız
16.11.2018



Beğendim
16.11.2018



Gerçekten şuanki durumu çok güzel anlattı, gelecek tahmini de umarım çıkar. Mutlaka denemelisiniz:)
15.11.2018



Süper vallahi doğru
14.11.2018



Saol canim güzel bir faldi agzına saglik
14.11.2018



Tşk ederim canım
13.11.2018


Fal cevaplama süreleri bu fal türünde geçerli değildir.
Kişilik Analizleri
40.0 TL | 400 Kredi
İlişkiler Uyumu
60.0 TL | 600 Kredi
Doğum Haritası Okuması
100.0 TL | 1000 Kredi

Sırada 0 kişi var.


100 Puan


14.11.2018 tarihinden beri 1 yorum yaptı


Yorumcu Online Olduğunda Bana Bildir Lütfen Giriş Yapınız


Ortalama Bakım Süresi 136 dakikadır.

Sırada 0 kişi var.


99 Puan | 20 TL


11.11.2018 tarihinden beri 35 fal baktı.


Yorumcu Online Olduğunda Bana Bildir Lütfen Giriş Yapınız


YORUMLAR


Tesekkur ederim
15.01.2019



Tşk ederim
03.01.2019



Çok teșekkûr ederim
27.12.2018



Yüreginize sağlık
12.12.2018



Yorumunuz için teşekkür ederim ama pekte ayrıntılı detaylı olmamış
30.11.2018



Güzel bir faldı teşekkür ederim
28.11.2018



Yorumunuz için çok teşekkürler ateş gurubu kadın dediniz biraz korktum ama 😄🙈 peki kalbinde hislerinde ben var mıyım? Beklemeye değer mi? Çünkü ben şimdiye kadar hiç umudumu kaybetmedim bu kadar Benimle birlikte ciddi hayalleri olan insan nasıl olur da böyle olur anlam veremiyorum.
20.11.2018



😇😇
17.11.2018



Harika yorumlar yine..😍
16.11.2018



Ilginiz için teşekkür ederim ağzınıza sağlık gerçekten nokta atışları
15.11.2018



Gayet başarili öngörüleri gerceklesek mi bakalım
14.11.2018



Teşekkür ederim
13.11.2018



Teşekkür ederim yüreğinize sağlık
13.11.2018



Tek soruyla detaylı bir analiz 😍 Harika
13.11.2018



Muhteşem
13.11.2018



Cok güzel bir yorum yapmış Asra hanım. öneririm mutlaka.
12.11.2018


Ortalama Bakım Süresi 128 dakikadır.

Sırada 0 kişi var.


99 Puan | 20 TL


11.11.2018 tarihinden beri 26 fal baktı.


Yorumcu Online Olduğunda Bana Bildir Lütfen Giriş Yapınız


YORUMLAR


Çok teşekkür ederim güzel yorumlarınız için emeğinize sağlık güzel bir yıl diliyorum :)
31.12.2018



Güzel bir yorumlar yaptınız ben kadınım seçenekleride yanlış yazdim adım aslı iğci
18.12.2018



Sesinizle ve anlatımınızla aydınlattınız çok teşekkür ederim 😊
10.12.2018



Başarılı gerçekten. Çok teşekkür ederim.
04.12.2018



Cok teşekkür ederim cok keyifli idi
22.11.2018



Süper bir tarot falı, ağzınıza sağlık, ken kısa zamanda yeniden geleceğim
14.11.2018



Teşekkürler canım
12.11.2018



Çok beğendim
12.11.2018



Çok teşekkür ederim
12.11.2018


Ortalama Bakım Süresi 195 dakikadır.

Sırada 0 kişi var.


95 Puan | 20 TL


11.11.2018 tarihinden beri 55 fal baktı.


Yorumcu Online Olduğunda Bana Bildir Lütfen Giriş Yapınız


YORUMLAR


Bu sitenin Yıldızı 😍 çok güzel enerjisi var💞 sanki Benimle yaşıyor teşekkürler.
01.01.2019



Teşekkür ederim 😊
30.12.2018



İyi
26.12.2018



Teşekkürler
24.12.2018



Beni bana anlattı teşekkür ediyorum güzel yorumlarınız için :)
23.12.2018



Gayet güzel
16.12.2018



Mükemmel bir faldı, net ve tutarlıydı, harikasın! :)
16.12.2018



Yazım hataları var biraz dikkat edilmeli
15.12.2018



Teşekkürler canım
07.12.2018



Tesekkurler
06.12.2018



Hisleri gercekten de guclu bir yorumcu ❤️❤️❤️
02.12.2018



Teşekkür ederim
02.12.2018



Agzınıza sağlik umarım dediginiz gibi olur
28.11.2018



teşekkür ederim ağzınıza sağlık
26.11.2018



tek kelime ile mükemmel duymak istediklerimi duydum özenle bakmısınız teşekkür ederim.
19.11.2018



Özenle bakılmış bir faldı :)
16.11.2018



Ağzına sağlık isabetli şeyler söyledi. Gayet başarılı bir faldı sıcak kanlı yakın alakalı herkese tavsiye ederim
16.11.2018



Çok beğendim teşekkürler
13.11.2018



Sanki içimi okudunuz çok tşk ederim. Enerjiniz çok güzel😊😊
12.11.2018



Güzel yorum tesekkur ederim
12.11.2018



beklediğimin çok çok üstünde teşekkür ederim.
12.11.2018



Çok teşekkür ederim o naif ve kibar halinizle yapmış olduğunuz yorum için zaöan herşeyin ilacı beklicez ve görücez... sevgiyle kalın...
12.11.2018