img
Blog

Mars Plüto Karşıtlığı

img
Astrolog Yasemin
Mars Plüto Karşıtlığı

Mars Plüto Karşıtlığı

2 Temmuz  öğlen saatleri sonrası 18d 19d Yengeç burcundan 18d.19d Oğlak burcunda Retro harekette bulunan Plüto’ya karşıt exact görünüm yapacak, Terazi burcunda ilerleyen Jüpiter’le T kare keskinleşecek. 1 Temmuz gece yarısı itibariyle Ay’da Jüpiter ile kavuşuma yaklaşarak bu sınır tanımayan enerjiyi harekete geçirecek.

Hızlı hareket eden ve toplulukların, kişilerin duygularını harekete geçiren Ay,  var olan potansiyel enerjilerin harekete geçmesine sebep olur.

Jüpiterin Gölgesi ve Mars Yengeç burcunda yazılarımı doğru okuyabildiyseniz bu iki gezegenin şu anda nasıl bir enerjiyi içinde barındırdığını anlamış olmalısınız.

Mars/Plüto karşıtlığında isteklerin elde edilebilmesi için büyük güç savaşları vardır. Yengeç burcunda ki Mars ise bu defa ,  savaşçı kimliğini manipülatif bir şekilde ortaya koyacak, Jüpiter ise Plüto/Mars çatışmasını daha da güçlendirecektir. Büyük bir terör veya terör saldırısı olarak da nitelendirilebilecek olayı da ortaya çıkarabilir….!

Heliocentric(yer merkezli) haritada ise Mars/Plüto/Jüpiter/Uranüs arasında Öncü burçlarda Grand Cross dediğimiz açı kalıbı oluşmakta, Ülkeler açısından oldukça büyük sorunların Ay tarafından Temmuz ortaları harekete geçirilmesiyle birlikte var olan çok sert durumların görünürlük kazanmasına sebep olabilecektir.

Bu görünüm deprem potansiyeli de taşımakla birlikte Türkiye merkezli  yüksek şiddette bir deprem öngörmüyorum. Fakat Ege merkezli şiddetli bir deprem kıyılarımızda hissedilebilir. Pasifik, Orta güney Amerika’da bu potansiyeli taşımakta.

Global olarak büyük çatışmalara işaret etmekle birlikte, Türkiye Cumhuriyeti kuruluş haritasına ise bu görünümler oldukça sert yansımalar yapmakta.

2 Temmuz günü Plüto/Mars karşıtlığı exact an itibariyle T.Güneş’te, Türkiye’nin N.Plütonu ile kavuşumda olacak. Ay ise N.Satürn ile kavuşum sonrası ilk görünümünü T.C.’nin N. Güneş’i ile yapacak. Bu konum Ülkenin, hükümetin dışarıya karşı itibarını zedeleyecek, orduyu, polisi ilgilendiren hukuki bir takım olayların ortaya çıkmasının işareti olarak okuyorum.

Bu gibi önemli görünümlerde yaklaşım ve exact konum sonrası birkaç gün son derece kritiktir. Umarım taraflar itidali elden bırakmaz ve Mars’ın manipülatif gücüne yenilmezler.

Yazarın Diğer Yazıları

img Astrolog Yasemin
Mars Plüto Karşıtlığı

Mars Plüto Karşıtlığı devamını oku »

24.07.2017 23:29
img Astrolog Yasemin
Mars Plüto Karşıtlığı

Mars Plüto Karşıtlığı devamını oku »

24.07.2017 23:29
img Astrolog Yasemin
Mars Plüto Karşıtlığı

Mars Plüto Karşıtlığı devamını oku »

24.07.2017 23:29
img