img
Blog

ŞANS ÖPÜCÜĞÜ MÜ? ÖLÜMLE YAŞAMA SANATINI ÖĞRENMEK Mİ?

img
Ayşe Güral YILMAZ
ŞANS ÖPÜCÜĞÜ MÜ? ÖLÜMLE YAŞAMA SANATINI ÖĞRENMEK Mİ?

Jüpiter gezegenler için en büyük iyicil ve büyütücü özelliğe sahip olduğundan “ŞANS” gezegeni olarak değerlendirilir. Gerçekte öyle değildir. Bu sizin ayağınıza gelen şans değildir. Büyüme, deneme, yeni fırsatlara açılma, öğrenme istekliliği, yeni konularda akıl yürütme yoluyla bulunan “ŞANS” tır.

ŞANS ÖPÜCÜĞÜ MÜ? ÖLÜMLE YAŞAMA SANATINI ÖĞRENMEK Mİ?

JÜPİTER AKREP BURCUNDA

Jüpiter, 10 Ekim 2017 – 8 Kasım 2018 arası 13 ay sürecek. Bu kombinasyonu yakın geçmişte 2005 Kasım/2006 Aralık ve 1993 Kasım/1994 Aralık dönemlerinde yaşadık.

Akrep enerjisi bu 1 yıl boyunca en yüksek oktavında, Akrep’in gölge yanlarını daha fazla ortaya çıkartırken kişilerin bilinç düzeyini arttırıcı farkındalık halini yakalamaları için fırsatlar sunacak.

Jüpiter gezegenler için en büyük iyicil ve büyütücü özelliğe sahip olduğundan “ŞANS” gezegeni olarak değerlendirilir. Gerçekte öyle değildir. Bu sizin ayağınıza gelen şans değildir. Büyüme, deneme, yeni fırsatlara açılma, öğrenme istekliliği, yeni konularda akıl yürütme yoluyla bulunan “ŞANS” tır.

Jüpiter 1 yıllık Akrep seyahatinde size yön gösterecek. Sizi nasıl yönlendirdiğine dikkat kesilmeniz gerekir. Bu 1 yılı doğru anlayabilirseniz 2018 Kasım ayında yöneticisi olduğu Yay burcuna geçtiğinde uyumu yakalayabilirsiniz. Natal Jüpiter’iniz hangi evdeyse özellikle o ev konularında bilinç düzeyinizi arttıracağı gibi Yay ve Balık burçlarının kestiği ev konularında da bilincinizi açık tutmanız gerekmektedir.

Özellikle Akrep burçları için, bu 1 yıllık zamanda Doğum haritalarınızda Transit Mars, Natal Jüpiter’inize karşıt görünüm yaptığı zaman, ortaya çıkan fırsatların değerlendirilmesi için uygundur.

Jüpiter’in Akrep’e geçişiyle birlikte Mars / Satürn / Plüton, Ekim ayı boyunca ve bu 1 yıllık süreçte olumsuz koşulları etkileyerek, önümüzdeki dört hafta boyunca çeşitli ceza davalarında küresel olarak istihbarat ve güvenlik ajansları faal olacak. Büyük suç örgütü, uyuşturucu satıcısı, silahlı soygun, dolandırıcılık davaları, kara para aklama, terörist faaliyetler, pedofili, cinsel köle ticareti, aile içi şiddet, cinayet ve beyaz yaka suçları artacak. Hukuk sistemi ve hukuk mahkemeleri çok baskı altında olacak.

Kök hücre araştırmaları, lenfoma, lösemi, yumurtalık ve prostat kanseri tedavilerinde ilerlemeleri izleyeceğiz. Aile köklerinde bu hastalıkların görüldüğü kişiler yaklaşık 1.5 yıllık zamanda erken teşhis amaçlı kontrol altında olmalı.

 

Jüpiter’in Akrep’te ki seyahati şirketler, hükümetlerin ve insanlar arasında güç mücadelelerini ortaya çıkarma potansiyeline sahip. Bu dönemde karanlık sırlar ortaya çıkabilir. Jüpiter yayın yapmaya karar verdiğinde ünlü kişilerin özel hayatlarında yaptıkları ve şok edici öyküleri, skandalları sıkça duyacağız. Gizli bir Akrep burcu tarafından sızdırılan belgeler, zenginlerin gizli vergi dosyaları, bankalar bu dönemde incelemeye alınabilir.

Bu zaman 2018 de kumarbazlar için son derece büyük karmaşalar getirmekte. Herkes için finansal konularda aşırı cesaret ve risk alma isteğini fazlaca uyaracaktır. Bu yüzden de borsalar için oldukça önemli bir zaman. Aşırı pembe görüşlü olmayın, finansal konularda aşırı güven çok derin bir çukurdur. Aynı zamanda kişisel haritalara göre kayıpları da leyhe çevirebilme yeteneği verir.

Akrep'deki bu Jüpiter transiti, yeni hükümet kararları, gelişmiş ekonomi politikaları, bankacılık mevzuatı, sübvansiyonlu ticaret ve kariyer fırsatları, miraslar, vergi iadeleri veya spekülasyonlar yoluyla para getirebilir. Bu dönemde faizler, tüketici, hizmet ve enerji fiyatları yükselir, enflasyon artar. Bu süreç, hükümetlere bütçelerini kontrol etme, açık azaltma imkanlarını da verir. Dolayısıyla ABD tarafında bir kaçtan fazla faiz artışı bekleyebiliriz.

Jüpiter’in 13 aylık döngüsünde küresel, büyük yatırımcılar için hoş karşılanacak değişimler görülecektir.

Mars’ın Akrep burcuna gireceği 9 Aralık-25 Ocak ise Jüpiter2in Akrepte ki önemini arttıracak. Bu görünüm Akrep burcunda faydalı bir kombinasyon değildir. Gücümüzü nasıl geri kazanacağımızı gösterir. Bu dönemde biraz daha esnek, stratejik ve kararlı olmamız gerekir. 25 Ocak – 17 Mart arası Mars’ın yay burcuna girişi daha yararlı bir dönem olacak, durumlara cesaret verecektir.

Mars’ın 27 Haziran -26 Ağustos arası Kova’dan Oğlak burcuna geri hareketi, Jüpiter’in geri hareketi ile aynı zaman denk geleceğinden, Jüpiter’in Akrep yolculuğunu oldukça zorlaştıracak.

Jüpiter’in 15 Ocak – 14 Nisan – 12 Eylül (+- 1 hafta) tarihlerinde Plüto ile yapacağı görünüm ise gücünü ve etkisini arttırarak servet etkisi yaratacaktır.

2018 yılı sadece Jüpiter’in Akrep geçişiyle kısıtlı olmayıp, siyasi ve finansal açıdan son derece heyecan verici bir yıl olacaktır. Beni izlemeye devam edin.

Ayşe Güral YILMAZ

14 Ekim 2017, İstanbul

Yazarın Diğer Yazıları

img Ayşe Güral YILMAZ
ŞANS ÖPÜCÜĞÜ MÜ? ÖLÜMLE YAŞAMA SANATINI ÖĞRENMEK Mİ?

Jüpiter gezegenler için en büyük iyicil ve büyütücü özelliğe sahip olduğundan “ŞANS” gezegeni olarak değerlendirilir. Gerçekte öyle değildir. Bu sizin ayağınıza gelen şans değildir. Büyüme,... devamını oku »

22.11.2017 22:17
img