- Giriş Yap

Akrep Kadını Yorumcu Profili


Temsili Resim

Akrep Kadını

"Merhabalar hoşgeldiniz ben yorumcunuz AKREP KADINI girit hanyalıyım. Çok okurum araştırırım. Allaha ve meleklerine kadere inanan,inançlı biriyim.Her konuyu derin analiz ederim.AYRICA gizli ilimler metafizik ve tasavvufla ilgileniyorum.kozmik enerjimle çok bakım yapıyorum. Bugüne kadar söylediklerim, baktığım yorumlarım hep çıkmıştır... Teşekkür telefonları çok aldım... övgüye ihtiyaç duymuyorum.. lakin teşekkür etmek bir ruh kalitesidir... öncelikle sizler sorunlarınızı ve sorularınızı bana net olarak yazınız. Doğumtarihi ve saati bilgileri isim ve göbek adı soyisim bilgileri de çok önemlidir benim için. Ben medyumistik altıncıhis ve duru görümü kullanarak yorum yapmaktayım. lütfen puanlamanızda haksızlık yapmayın.bu kısa hayatımızda adil olmak ve davranmak büyük bir meziyettir ve dürüstlük pahalı bir mülktür.. ucuz insanlarda maalesef ki bulunmaz....kötü,azgın ruhlar,kötü enerjiler beni tercih etmesin lütfen..ben sadece bunu diliyor ve istiyorum .... ben rahmani bir insanım... bana gelen kişilerde rahmani iyi enerjiyle dolu kişilerdir gerçekten bunu umuyorum. Lakin bazen şeytani kişiler gelmekte görünmektedir onları önemsemiyorum kötü enerjiye ruhen ve bedenen kapalıyım.. Onları sadece Allaha havale ediyorum.. Bu arada gaybı sadece Allah bilir! ben burda gördüklerim ve hissiyatımla bakım yapmakta bir nevi psikolojik terapiyle size teselli vermekteyim.iyi dilekler asla rencide olmamalıdır.. ☺️biraz zekanızı çalıştırın 🧞‍♀️sevgi dolu olun🤗 iyi insan olun😉kalbinizin sesini dinleyin... güzel ve iyi niyetli pozitif olmak size rahmani kapıları açacaktır.... Şimdiden hassasiyetiniz için çok teşekkür ediyorum..herkesi yorumlarım için bekliyorum🙋‍♀️"

Hakkında

Astroloji, fal, tarot,gizli ilimler ve medyumluk özelliklerim çocukluk yıllarında başladı analizlerim kesinlikle doğru çıkar.Yorumlarım için beklerim. 


Mesaj


Sesli

Ortalama Bakım Süresi 73 dakikadır.

Sırada 0 kişi var.


90 Puan | 10 TL


10.02.2019 tarihinden beri 43 yorum yaptı


Yorumcu Online Olduğunda Bana Bildir Lütfen Giriş Yapınız


YORUMLAR


Çok teşekkür ediyorum gerçekten de içten bir yorumdu.
13.05.2019



Ablacigimin yorumlarina hayran kaldim Mubarek ramazan gunu ruyami cok anlamli yorumladi cok tsk ediyorum sevgilerimle
08.05.2019



Yorumcu icimi okudu tavsiye ederim cok guzel bir uygulama
23.03.2019



Teşekkürler umarım olur
12.03.2019


Ortalama Bakım Süresi 91 dakikadır.

Sırada 0 kişi var.


89 Puan | 18 TL


10.02.2019 tarihinden beri 72 fal baktı.


Yorumcu Online Olduğunda Bana Bildir Lütfen Giriş Yapınız


YORUMLAR


Şimdi sonerin bu kıskançlık duygusu benim eski evli olduugum Kişi içindir sanirim.çocukluk aşkim degil ama onun benim Ruh ikizim oldugunu düsünüyorum gerci eminim aslında.iliskide ufak bir pürüz onu rahatsiz ediyor dedinizya benide huzursuz ediyor ama adim atmatan geri çekilen kendisi nerdeyse 3 haftadir konusmuyoruz aramiyorda.Benmi arayim Yani? Onun dogum günü Kasım ın 10 da.
16.05.2019



İyi ama sorumuda cevaplasaydi dahada iyi olurdu
28.02.2019



Gayet iyi baktı ben beğendim😊👍👏👏
27.02.2019



💕
26.02.2019



Mühteşemsiniz!
22.02.2019



Çok iyi yorumladınız buz mavisi en sevdiğim renk zaten tek kelimeyle mükemmel güzel yorumunuz hakkında çok teşekkür ederim ta siye ederim sizi
21.02.2019



Ilginc ve positiv
17.02.2019



Teşekkürler
17.02.2019



sordugum soruların cevabı yok çocuğumdan bahsediyor çocuk yok ceza alacak miyim diye soruyorum boşanma davası değil diyor onun dışında da bir şey yok zaten
17.02.2019



astrolojik bir yorum duymak istesem astroloji kısmını seçerdim. soruma cevap alamadım, sürekli burcumdan bahseidlmiş ben zaten kendim biliyorum burcumu. beğenmedim. soruma cevap yok, öngörü yok. fail.
10.02.2019


Ortalama Bakım Süresi 85 dakikadır.

Sırada 0 kişi var.


87 Puan | 25 TL


10.02.2019 tarihinden beri 59 fal baktı.


Yorumcu Online Olduğunda Bana Bildir Lütfen Giriş Yapınız


YORUMLAR


Yorumunuz için çok teşekkür ederim, detaylı açıklamışsınız. Kesinlikle tavsiye ederim.
27.05.2019



Gayet başarılı bir fal tasfiye ederim herkese
16.02.2019



Harika tespit
15.02.2019



Rabbim'e inanırım ama resmen falı şu duayı okuyun bu esmayı zikredin diyerek doldurmuşsunuz. Ayrıca burç yorumları ile fal bakmışsınız böyle bir fal yorumlaması görmedim. Hiç tavsiye etmiyorum... Soru sorma gereği bile duymuyorum
13.02.2019



cok tsk
12.02.2019



Başarılı 👍
12.02.2019



Tek kelimeyle mükemmel👍
12.02.2019



Cok genel bakmis ve soru sordum cevap bile vermedi
11.02.2019



Çok teşekkürler:)
10.02.2019



teşekkürler. Soruya da cevap veririseniz menun olurum.
11.02.2019