- Giriş Yap

Ateş Bey Yorumcu Profili


Temsili Resim

Ateş Bey

"Tamamen gerçekçi ve özenli yorumlarımla sizlerleyim. Sistemde yeniyim tanışmak için fallarınızı bekliyorum, Sağlıklı günler diliyorum.."

Hakkında

Gerçekçi bakış açımla sizlerleyim 


Mesaj

Ortalama Bakım Süresi 111 dakikadır.

Sırada 1 kişi var.


97 Puan | 5 TL


19.03.2020 tarihinden beri 9 fal baktı.


Yorumcu Online Olduğunda Bana Bildir Lütfen Giriş Yapınız


YORUMLAR


Harikaa , ilginiz ic8n tesekur ederim
31.03.2020



Etkileyici
29.03.2020




28.03.2020




27.03.2020



Çok teşekkür ederim.
24.03.2020



Teşekkürler 😊
23.03.2020


Ortalama Bakım Süresi 79 dakikadır.

Fal cevaplama süreleri bu fal türünde geçerli değildir.

Sırada 1 kişi var.


100 Puan | 50 TL


19.03.2020 tarihinden beri 111 fal baktı.


Yorumcu Online Olduğunda Bana Bildir Lütfen Giriş Yapınız


YORUMLAR



30.03.2020



Falım çok beyendim hepsi çok doğru❤teşekkür ederim harikaydı
29.03.2020



Evet mukemmel bir bakimdi ates bey bu isin piri diyorum baska da birsey demiyorum mutlaka deneyin ama beni unutmayin evet yasadim biriyle
27.03.2020



Gayet iyi
25.03.2020




24.03.2020




23.03.2020



Öngörüleriniz için Teşekkürler.
22.03.2020



Beğendim
21.03.2020


Ortalama Bakım Süresi 78 dakikadır.

Fal cevaplama süreleri bu fal türünde geçerli değildir.

Sırada 1 kişi var.


86 Puan | 35 TL


19.03.2020 tarihinden beri 112 yorum yaptı


Yorumcu Online Olduğunda Bana Bildir Lütfen Giriş Yapınız


YORUMLAR



28.03.2020




23.03.2020




23.03.2020




22.03.2020



Beğenmedim. Sanki arkadaşımla otururken "hadi kahve icip birbirimize fal bakıp sallayalım" tarzı olmuş. Bu kadarını bana arkadaslarimda söylüyor zaten. Yildiznameye ilk defa baktirmiyorum. 5 tl ye baktığınız için sanırım bu kadar gecistirdiniz.
20.03.2020




19.03.2020




19.03.2020


Ortalama Bakım Süresi 72 dakikadır.

Sırada 1 kişi var.


98 Puan | 25 TL


19.03.2020 tarihinden beri 112 fal baktı.


Yorumcu Online Olduğunda Bana Bildir Lütfen Giriş Yapınız


YORUMLAR


Çok teşekkür ediyorum🙏🏻Güzel ve açıklayacı yorumunuz için🌟çok begendim👌🏻🌟
30.03.2020




28.03.2020




27.03.2020




26.03.2020




22.03.2020




22.03.2020



Muhteşemmm
21.03.2020



Bakalim..
21.03.2020



Teşekkürler ediyorum 🙏🏻Bence başarılı ve güzel bir yorumdu👌🏻😊
19.03.2020



Çok teşekkür ederim
19.03.2020


Ortalama Bakım Süresi 84 dakikadır.

Sırada 1 kişi var.


92 Puan | 20 TL


19.03.2020 tarihinden beri 112 fal baktı.


Yorumcu Online Olduğunda Bana Bildir Lütfen Giriş Yapınız


YORUMLAR


guzel bir yorum ve guzel bir energy 👍🏻
31.03.2020




28.03.2020



O bir yildizi veren benim ama dedikleri cok tutarli hakszlik ettim cidden cok ozenli bakiyor basarili
28.03.2020



Tarotta bir numaradir ates bey isinin piri mutlaka deneyin
27.03.2020




27.03.2020



Fal sonrasi soruma neden cevap vermiyorsunuz bu sekilde 1 ancak sorularimi bekletiyorsunuz fal sonrasi sorulara cevap vermiyorusnuz
27.03.2020




27.03.2020




26.03.2020




22.03.2020




20.03.2020



çok başarılı
19.03.2020


Ortalama Bakım Süresi 89 dakikadır.

Sırada 1 kişi var.


90 Puan | 15 TL


19.03.2020 tarihinden beri 111 fal baktı.


Yorumcu Online Olduğunda Bana Bildir Lütfen Giriş Yapınız


YORUMLAR


Bildigi seyler var ama tavir olarak begenmeidm 350lik fala filan davet etmesi buna danisan karar verir gelmek isteyen gelir zaten cok memnun kalmadim ama kotu de degil orta ayar denenebilir krediyi artirmadan ben baktrsgmda 50 krediydi
25.03.2020



Çok iyi bir yorumcu. Teşekkürler.
23.03.2020



Ateş bey e teşekkür ederim yorum için çok güzel
22.03.2020




22.03.2020




21.03.2020




20.03.2020



Tesekur ederim
19.03.2020