- Giriş Yap

Arwin Sun Yorumcu Profili


Temsili Resim

Arwin Sun

""

Hakkında

Merhaba gizemin perdesini aralayan bir ışık işçisiyim.. Sır sadece okumasını bilmeyenler için vardır..gözlerinizdeki perde kalktıktan sonra artık sır diye bir kavram kalmayacak .. bu konuda ben size IŞIK olacam..merak ettiğiniz ve öğrenmek istediğiniz her ne varsa kartlarla önünüze açacam..Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.Bakmakla görmek arasında fark var.. siz bana geldikten sonra artık görmeye başlayacaksınız, sorularınız kartların ışığında aydınlanacak...Duru görü sahibiyim rüya yorumlayabiliyorum .Gaybı sadece Allah bilir ama izin verildiği ölçüde gördüklerimi aktarabiliyorum..Tarot bakabiliyorum kahve falı yorumluyabiliyorum rüya yorumlayabiliyorum üçüncü gözümle sizlere yardımcı olmaya çalısıyorum..


Mesaj

Ortalama Bakım Süresi 67 dakikadır.


Yorumcu ÇEVRİMDIŞI iken fal baktıramazsınız.

Sırada 0 kişi var.


100 Puan | 15 TL


17.05.2020 tarihinden beri 118 fal baktı.


Yorumcu Online Olduğunda Bana Bildir Lütfen Giriş Yapınız


YORUMLAR



02.06.2020



Harikasiniz yaaaa 😍😍😍
02.06.2020




01.06.2020



Üslubuna bayıldım ❤️ Dedikleri çıkarsa yine burda olup yazacam 😌
01.06.2020



Hayatimda böyle bir yorumcu görmedim arkadas..... ❤️❤️❤️❤️
31.05.2020



Çok teşükkür ederim , o kadar guzel ifade ettiniz ki...emeginize saglik☺️👍
29.05.2020



Ya siz neredeydiniz ?? Bukadar dürüst bu kadar az bilgiler ile hepsini söyledin. Aylardır ben başkasına geliyordum bana başka başka şeyler söyledi ve olmadı size bi iki soru sordum taktak hepsini söylediniz.... ya gerçekten işinizi çok iyi biliyorsunuz. Bundan sonra tek adresim!!!!
26.05.2020



Harika yorum hepsi dogru❤
25.05.2020



Çok teşekkür ederim gerçkten yorum için
25.05.2020



Yorum için çok teşekkür
25.05.2020




25.05.2020



Cok tesekkr ederim ben cok memnun kaldim fal cikar cikmaz gelicem
24.05.2020



Muhtesemsiniz. Umarım dedikleriniz gerçekleşir yorumum çok iyi çünkü çok memnun kaldım hissiyatınız dan. Tekrardan bayramınızı kutluyorum tekrar görüşmek üzere💜💜💜
24.05.2020



Çok teşekkür ederim canım benim
22.05.2020



Çok teşekkür ederim ablacım sağol yorum için çok güzel begendim yorumunu yardımcı oldunuz içinde teşekkür ederim
21.05.2020


Ortalama Bakım Süresi 34 dakikadır.


Yorumcu ÇEVRİMDIŞI iken fal baktıramazsınız.

Sırada 0 kişi var.


100 Puan | 5 TL


17.05.2020 tarihinden beri 3 yorum yaptı


Yorumcu Online Olduğunda Bana Bildir Lütfen Giriş Yapınız


YORUMLAR


Harikaaaa
01.06.2020


Ortalama Bakım Süresi 106 dakikadır.


Yorumcu ÇEVRİMDIŞI iken fal baktıramazsınız.

Sırada 0 kişi var.


93 Puan | 15 TL


17.05.2020 tarihinden beri 117 fal baktı.


Yorumcu Online Olduğunda Bana Bildir Lütfen Giriş Yapınız


YORUMLAR



29.05.2020



Çok başarılı. Teşekkürler
26.05.2020



Emeğinize sağlık : )
26.05.2020




20.05.2020




20.05.2020




20.05.2020




20.05.2020




20.05.2020



Teşekkür ederim
19.05.2020




17.05.2020



çok başarılı kesin tavsiye ederim
17.05.2020


Ortalama Bakım Süresi 43 dakikadır.


Yorumcu ÇEVRİMDIŞI iken fal baktıramazsınız.

Sırada 0 kişi var.


93 Puan | 15 TL


17.05.2020 tarihinden beri 120 fal baktı.


Yorumcu Online Olduğunda Bana Bildir Lütfen Giriş Yapınız


YORUMLAR


Teşekkür ederim
02.06.2020



Çok iyi ya bayıldım
02.06.2020



Çok iyi bir yorumcu. Tavsiye ederim.
31.05.2020




25.05.2020



Muhtesem
24.05.2020




24.05.2020



Falımı ilk başta yanlış okudum yanlış bir tutum sergiledim çok üzgünüm çok güzel bir faldi emeginize saglik
24.05.2020



Muhteşem
24.05.2020




23.05.2020



Umarım dediğiniz çıkar çok teşekkür ederim
23.05.2020



Çok beğendim ıçten güzeldi
21.05.2020



Teşekkür ederim
21.05.2020



Harikası ağzınıza saglik inşallah eski erkek arkadaşım bana doner
20.05.2020